Senior

Man kan blive senior ved sæsonstarten i dén sæson, hvor man fylder 16 år. Men man rykker først endeligt videre fra ungdomsafdelingen til seniorafdelingen når man fylder 19 år.

Klubbens seniorafdeling har de seneste år desværre været inde i en uheldig udvikling. Afdelingen nåede i 2008 ned under den kritiske masse for at kunne opretholde et udfordrende spilleniveau for seniorspillerne. Seniorerne rykkede derfor stort set alle i samlet flok til en anden klub. Det betyder at vi fra sæsonen 2009/10 ikke er stillet op i holdturneringen.

De tilbageværende seniorspillere træner sammen med veteranspillerne og motionist-turneringsspillerne, hver torsdag kl. 19-21.

Vi håber på et tidspunkt at kunne genoprette en seriøs senior-afdeling. Heldigvis kan vi fortsat trække på en række af klubbens tidligere seniorspillere som trænere for ungdomsholdene.

Seniorspilleudvalget

Seniorspilleudvalget varetager seniorernes interesser i klubben. Udvalget består af

Christian Skou, SSU formand
ssu@bagsvaerd-bbk.dk

 

Træning

Seniorerne træner sammen med veteranerne og de bedste motionsspillere hver torsdag fra 19-21.

Træneren sammensætter dagens træningsprogram og de efterfølgende kampe.

Seniorerne skal ikke ligesom andre spillere også have fast banetid eller deltage i fællesspil på en anden ugedag for at kunne deltage i træningen. Så kravet er blot at du er indmeldt i klubben, og er tilmeldt til fællestræningen.

Træneren er: Per Marboe,