Udstyr

Tøj

Shorts, T-shirt eller poloshirt og en joggingdragt er alt, du behøver. Hvis du har et sæt løbetøj er det også brugbart, men ikke absolut nødvendigt.

Fodtøj

Sportssokker og komfortable badmintonsko med en god, stødabsorberende sål er vigtigt. Sorte såler på skoene er ikke tilladt på banen, da det sætter sorte mærker.

Ketsjer

Ketsjere bliver fremstillet af forskelligt letvægts-materiale. Der findes mange forskellige mærker og prisklasser. Hvis du lige er begyndt på at spille badminton, så behøver du ikke at købe den dyreste ketsjer, men du bør undgå de allerbilligste. Du bør købe en ketsjer, der passer til dig, for vi er alle forskellige, og det er derfor vanskeligt at opstille detaljerede specifikationer om, hvordan ketsjeren skal være. Det vigtigste er, at ketsjeren føles rigtig for dig, at den har det korrekte niveau af fleksibilitet og er stærk nok til at bære den type opstregning, som du har brug for. Hvis du opsøger en specialbutik for ketsjere, så spørg ekspedienten til råds om de forskellige typer af ketsjere. Du bør prøve at holde så mange som mulige i hånden for at mærke, hvilken der føles bedst for dig – spørg evt. om du må låne en demonstrationsmodel. Du kan også låne dine venners ketsjere for at afprøve, hvordan de er at spille med.

Hvis du ved hvad du vil have er det en god ide at shoppe lidt rundt på nettet, for der er mange gode tilbud.

I klubben har vi nogle ketsjere til udlån som du kan spille med de første gange.

Fjerbolde

Boldene er lavet af plastik eller fjer. Plastikbolde er billige og holder længe. De fås i tre forskellige hastigheder: hurtigt, medium og langsom. Køb medium hastighed til at begynde med, indtil du kender spillet lidt bedre.

De fleste spillere i klubben spiller dog med fjerbolde. Dem kan du købe til en meget fordelagtig pris i klubben i kontorets åbningstid
Tirsdag kl.20:00-20:30.