Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Bagsværd Badminton

 BRUG AF PERSONOPLYSNINGER I BBK

Dine personoplysninger anvendes til, at vi kan håndtere dig som medlem i BBK. Det omfatter følgende formål:

orientering om aktiviteter i klubben, fx i nyhedsbreve
håndtering af adgang til klubbens baner i hallen
trænings– og turneringsplanlægning
oprettelse af turnerings- og holdspillere i www.badmintonpeople.dk
håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne
opfyldelse af medlemsforpligtelser, herunder opkrævning og registrering af betaling af kontingent
afholdelse af sociale arrangementer og sportslige aktiviteter
brug af situationsbilleder taget i og omkring hallen, såvel i dagligdagen som under turneringer og andre aktiviteter
registrering og offentliggørelse af klubmestre på hjemmeside og evt. på opslagstavler i klublokalet
udsendelse af spørgeskemaer/tilfredshedsundersøgelser om dit medlemskab i klubben
opbevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende
opgørelse og dokumentation af medlemstilskud samt træner- og instruktørtilskud fra Gladsaxe Kommune
udredning af eventuelle økonomiske mellemværender, fx udlæg
oplysninger om forældre til børn og unge under 18 år af hensyn til kontaktmuligheder
hvis du som frivillig indtræder i BBK’s bestyrelse eller i et underliggende udvalg, vil dine kontaktinformationer i form af navn, mail, telefon og billede (efter samtykke) blive delt med klubbens medlemmer på hjemmeside, i kommunikationen til medlemmer, på klubbens opslagstavler og andre steder, hvor det er relevant at oplyse, hvordan klubbens medlemmer kan kontakte dig.

KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler, opbevarer og behandler personoplysninger på:

Medlemmer omfattende både børn og unge under 18 år og voksne. Som udgangspunkt behandler vi alene ”almindelige personoplysninger” i form af registrerings- og kontakt oplysninger som navn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato og e-mailadresse.

Hvis du deltager i foreningens arbejde som frivillig eller som lønnet ansat, og i den forbindelse har med unge at gøre, er vi forpligtet til at indhente børneattest på dig. I så fald vil vi også behandle dit CPR-nr. til brug for indhentning af børneattesten, ligesom vi vil behandle den modtagne børneattest.

Hvis du er ansat og modtager løn fra BBK anvendes dit CPR-nr. i forbindelse med indberetninger til SKAT, ATP og evt. Feriegiro.

Kilder / Hvor får vi dine oplysninger fra?

Personoplysningerne behandlet af BBK indhentes alene hos dig eller den værge, som har meldt dig ind.

For lønnet personale kan der blive indhentet oplysninger fra tidligere arbejdsgivere.

 
Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

De oplysninger, som BBK har registreret om medlemmer og ansatte, anvendes kun til de formål, som de oprindelig er indsamlet til.

 

Videregivelse af dine personoplysninger

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende modtagere:

 Lønsystem (Danløn)
Banken/Betalingsservice med henblik på betalingsformidling
Andre medlemmer i klubben
Journalister der dækker turneringer
Politiet når vi indhenter børneattester
Gladsaxe Kommune ifm tilskudsansøgninger
Offentlige myndigheder, fx. SKAT og ATP i forbindelse med løn
Sponsorer
 

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du er medlem af BBK og op til 1 år efter kalenderåret for din udmeldelse af klubben. Dette gøres af praktiske og administrative hensyn.

Såfremt vi måtte have et tilgodehavende hos dig, eller lovkrav om at opbevare oplysninger længere, vil vi opbevare dine data, så længe det er relevant i forhold til disse regler/formål.

Personoplysninger, som fremgår af bilag til BBK’s regnskab, vil blive opbevaret i de sidste 5 afsluttede regnskabsår samt indeværende regnskabsår. Det gælder også for lønbilag vedrørende klubbens ansatte.

 
Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. For at tilbagekalde dit eventuelle samtykke kan du sende en mail til BBK’s administration på kasserer@bagsværd-bbk
Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet.

 
Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os ved at sende en mail til BBK’s administration på kasserer@bagsværd-bbk

 

REVIDERING AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi opdaterer denne privatlivspolitik, hvis der sker ændringer i den måde, hvorpå vi behandler persondata.

Sidst opdateret 15 oktober 2018

 

Sidst opdateret: 25. maj 2018